SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

YOL KANALI KAVGASI BİR CAN ALDI

YOL KANALI KAVGASI BİR CAN ALDI
Bu haber 05 Ağustos 2019 - 10:34 'de eklendi ve 825 views kez görüntülendi.

Merzifon’un Elmayolu köyünde amca çocuğu olan iki grubun arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Elmayolu köyünde oturan Cemalettin Ergün ile kuzeni olan Kadim Ergün evlerinin arasındaki yol kanalı açma sebebinden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi ile Kadim Ergün’ün oğlu olan Adem Ergün kavgaya karıştı. Kavgayı gören Cemalettin Ergün’ün kardeşi olan Hidayet Ergün 05 DH 861 plakalı traktörü ile tarladan döndüğü esnada kavga eden Kadim Ergün, oğlu Adem Ergün ve Kadim Ergün’ün kız kardeşi olan Gülşen Ergün isimli şahısların üzerlerine sürerek şahısları yaraladı.

 

Kavgaya Hidayet Ergün’ün eşi olan Seçgül Ergün ve oğlu olan Erdal Ergün, ayrıca Cemal Ergün’ün eşi olan Liman Ergün de karıştı. Olayda yaralanan Kadim Ergün, Gülşen Ergün, Adem Ergün, 112 ambulansı ile Merzifon Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kadim Ergün Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Adem Ergün ve Gülşen Ergün’ün hastanedeki tedavileri devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA