SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN

ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN
Bu haber 15 Şubat 2018 - 13:27 'de eklendi ve 1.774 views kez görüntülendi.

Afrin de terör hedeflerine yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı nın 22 nci gününde üç acı haber geldi. Helikopter düşmesi sonucu 2 şehit haberinin geldiği harekat kapsamında TSK akşam saatlerinde 3 askerin daha şehit olduğunu açıkladı. Açıklamada 5 askerin de yaralandığı bildirildi. TSK, daha sonra yaptığı açıklamada 2 askerin daha şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını bildirdi.

TSK dan 22.30 sularında bir açıklama daha geldi. Bu açıklamada da 4 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı bildirildi. Harekatın 22 nci gününde şehit olanların sayısı 11 e yükseldi, yaralı askerlerin sayısı da 11 oldu. Şehitlerimize Allah tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize de acil şifalar dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA