SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

SERÇOBAN MESİRE ALANI AMASYALILARDAN TAM NOT ALDI

SERÇOBAN MESİRE ALANI AMASYALILARDAN TAM NOT ALDI
Bu haber 19 Ekim 2020 - 12:05 'de eklendi ve 157 views kez görüntülendi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Geçen hafta açılışını gerçekleştirdiği Serçoban mesire alanını ziyaret ederek, Hemşehrileri ile sohbet etti.

Geçen hafta Amasya Valisi Mustafa Masatlı MHP Genel Sekreteri İsmet BüyükAtaman, MHP İstanbul Milletvekili Arzı Erdem, CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, protokol üyeleri ve halkın geniş katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Serçoban mesire alanını ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Alanda aileleri ile piknik yapan vatandaşlar ile sohbet etti. Yenilenen alan hakkında hemşehrilerinin görüşlerini alan ve herkesin memnun olduğunu gören Başkan Sarı’nın mutluluğu yüzüne yansıdı.

‘HER ŞEY AMASYA VE AMASYALILAR İÇİN’
“Yedi Alemde Bir Çoban, Gönüllerin Sultanı Serçoban” mesire alanımızın olumlu not almasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Sarı;
“Kısa bir zaman içerisinde Serçoban Hazretlerine yakışır bir değişim yaptık. Mübarek zatın yattığı yer ve çevresinde ekibimiz tarafından gece-gündüz çalışılarak son haline gelen yerimizin beğenilmesi ve takdir görmesi beni bir hayli memnun etti. Şahsım olarak tek gayem Amasyalı hemşehrilerimizden bir hayır duası alabilmek, bunun içinde uykumdan feragat ederek, mesaimi sürdürüyorum. Her şey Amasya ve Amasyalılar için” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA