SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI
Bu haber 27 Haziran 2019 - 10:09 'de eklendi ve 778 views kez görüntülendi.

Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında Merzifon OSB Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.
Toplantıya Vali Varol’un yanı sıra müteşebbis heyet üyeleri olan Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk Aykutlu, Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Bölgedeki 1. etap ilave alanında bulunan boş parseller için yapılan müracaatların değerlendirildiği toplantıda 11 adet firmaya arsa tahsisleri gerçekleştirildi. Merzifon OSB enerji nakil hattının (ENH) yeni yapılan Merzifon (TM) Trafo Merkezine irtibatlandırma yapım işi ile gündemdeki diğer konuların değerlendirildiği toplantıda Merzifon OSB ile ilgili gelişmelerin masaya yatırılarak atılacak adımlar ve icraatlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA