SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

MİNİKLERE İLK GÜN HATIRASI

MİNİKLERE İLK GÜN HATIRASI
Bu haber 07 Eylül 2019 - 16:01 'de eklendi ve 844 views kez görüntülendi.

Merzifon Fatih İlkokulu Öğretmenleri Sadık Arslan ve Murat Aküzüm, okula uyum süreci kapsamında 1 sınıf öğrencileri için sınıfları balonlarla, oyuncaklı kalemlerle, birbirinden eğlenceli materyallerle süsledi.
Gece saat 12’ye kadar sınıfları süsleyen öğretmenler, süsleme işini bitirince karşılıklı çiftetelli oynayarak kutlama yaptı.
Yaptıkları sürprizle 1. Sınıfı öğrencilerini uyum sürecini en aza indirmeyi hedefleyen öğretmenler bunda da başarılı oldu. 41 birinci sınıf öğrencisi bu sabah sınıfa girdiklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedi. 1. Sınıf öğrencilerinin bu sayede okula yabancılık çekmediklerini de dikkatlerden kaçmadı.
Okul kapıları, sınıf tahtası, ilk gün hatırası ve öğretmenlerin gösterdikleri büyük emek 1. Sınıf öğrencilerine unutamayacakları bir an yaşattı.
İlk gün öğretmenler, öğrencilerle tanışma oyunu oynayarak tanıştılar. Öğretmenler ilk gün öğrencilere çeşitli oyunlar oynatarak ilk günü keyifli hale getirdi.
Birinci sınıf öğrencileri keyifli bir ilk gün geçirdi. Okula adapte olan birinci sınıf öğrencileri uyum sorunu yaşamadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA