SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

İYİ PARTİ MUŞRUF KÖYÜNDE

İYİ PARTİ MUŞRUF KÖYÜNDE
Bu haber 21 Haziran 2018 - 15:13 'de eklendi ve 789 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Merzifon İlçe Teşkilatı Mustafa Kenan Kablan ve Amasya Milletvekili Adayı Gökhan Lafçı Yakacık ( Muşruf ) köyünü ziyaret etti.

İYİ Parti Merzifon İlçe Başkanlığı köy ziyaretlerine devam ediyor İYİ Parti Merzifon İlçe Teşkilatı Mustafa Kenan Kablan, Amasya Milletvekili Adayı Gökhan Lafçı ve partililer, Yakacık Köyü’nü ( Muşruf ) ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler vesileyle vatandaşlarla görüşüp konuştuklarını, fikir alışverişinde bulunduklarını ve sohbet ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Mustafa Kablan, köylü halkın Meral Akşener Başkanlığındaki İyi Parti’yi ‘kurtarıcı’ olarak gördüklerini açıkladı. Yaptığı açıklamada, iktidara giden yolun köylerden geçtiğini söyleyen Kablan; “İyi Parti İlçe Başkanlığı olarak, ilçe merkezi ve köylerde ziyaretlerimiz devam ediyor. Köy ziyaretlerimize katılan vatandaşlarımızla ve köylülerimizle sohbet imkânı bulduk. Dertleştik, görüş alışverişinde bulunduk. Köylümüz bilinçli bir şekilde mevcut iktidar tarafından halkın zayıflatıldığı ve borç batağına sürüklendiğinin bilincinde. Buna karşın vatandaş kurtarıcı olarak Meral Akşener`in kurduğu İyi Parti`yi görüyor. Bizde İyi Parti olarak aynı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün yaptığı gibi kalkınmayı köylerden başlatacağız ve önce üreten kesimi rahatlatacağız. Çok yakında seçim sandığının önümüze geleceği bilinci ile çalışmalarımızı arttırarak sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA