SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA VALİSİ SAYIN DR. OSMAN VAROL BAŞKANLIĞINDA KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

AMASYA VALİSİ SAYIN DR. OSMAN VAROL BAŞKANLIĞINDA KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
Bu haber 13 Ocak 2018 - 14:23 'de eklendi ve 563 views kez görüntülendi.
Amasya Valisi Sayın Dr. Osman VAROL başkanlığında Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğinin en üst düzeyde uygulanması,  paydaşlar arasındaki sinerjiyi arttırmak, ulusal inovasyon ekosisteminde işbirliğini geliştirmek, sanayimizi rekabet gücü ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak amaçları doğrultusunda yapılacak çalışmalar görüşüldü. Toplantı yapılan değerlendirmelerle sona erdi.
Toplantıya Amasya Valisi Sayın Dr. Osman VAROL,  Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Amasya Üniversitesi Rektörü Metin ORBAY, İlçemiz Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, , Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, İl Özel İdare Genel Sekreteri A.Faruk AYKUTLU,  Bilim Sanayi İl Müdürü Mürsel KULOĞLU, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat KIRLANGIÇ, Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN ile diğer kurul üyeleri katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA