SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

TÜBİTAK YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ BÖLGE BİRİNCİSİ

TÜBİTAK YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ BÖLGE BİRİNCİSİ
Bu haber 01 Nisan 2019 - 14:10 'de eklendi ve 645 views kez görüntülendi.

TÜBİTAK 13. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ödül töreni Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi´nde gerçekleştirildi. Törene OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan YILDIZ, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Hasan İçbudak, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Samsun, Amasya, Giresun, Kastamonu, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat illerini kapsayan Samsun bölgesinden toplam 100 projenin yarıştığı bölge finalinde, Merzifon Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencisi Gökay Bilgin danışman öğretmeni Dr. Çiğdem Akkanat ile biyoloji alanında hazırlamış olduğu projesi ile birinci oldu.
Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat yaptığı açıklamada, “29 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenecek olan Türkiye Finalinde biyoloji alanında ilimizi temsil edecek olan öğrencimiz Gökay Bilgin ile danışman öğretmenimiz Dr. Çiğdem Akkanat’a başarılar diler, tebrik ederiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA