SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

ORMANCILIK GÜNÜ İÇİN ÜCRETSİZ 3 BİN FİDAN

ORMANCILIK GÜNÜ İÇİN ÜCRETSİZ 3 BİN FİDAN
Bu haber 01 Nisan 2019 - 14:33 'de eklendi ve 1.418 views kez görüntülendi.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Genel Müdürlüğümüzün kuruluşunun 180. yılı kapsamında, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 3.000 adet çeşitli türlerde fidan dağıtıldı.
Erbaa Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte İşletme Müdürü Ertuğrul Dereli “Kuzey yarım küresinde ilkbaharın, Güney yarım küresinde de Sonbaharın başlangıcı olarak kutlanan 21 Mart, “ Dünya Ormancılık Günü”, 21 Mart’ı içerisine alan hafta da “Orman Haftası” dolayısıyla düzenlenen ücretsiz fidan dağıtım etkinliği ile vatandaşlarımıza fidan dikme alışkanlığı kazandırarak, ağaca ve yeşile olan sevgiyi artırmak istediklerini vurgulayarak dikilecek her bir fidanın, gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmamıza vesile olacağını ifade etti.
Kurum Amirleri ve Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü personelinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte; Badem, ceviz, ıhlamur, dut, sedir ve mavi servi türlerinde 3.000 fidan ücretsiz olarak dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fidan dağıtımında fidanlar kısa sürede tükendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA