SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

AMASYA ELMALARI VAN’DA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERE ULAŞTI

AMASYA ELMALARI VAN’DA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERE ULAŞTI
Bu haber 23 Eylül 2020 - 12:56 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından 81 ilde 81 okula gönderilen Amasya elmaları öğrencilere dağıtıldı.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çocuklara okula döndükleri ilk teneffüsün 40 dakika olacağı müjdesi vermesinin ardından Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından gönderilen Amasya elmaları 81 ilde eğitim gören öğrencilere ulaştı. Van İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ulaşan elmalarımız Amasya adına ilk teneffüste çocuklara dağıtıldı.‘GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’
81 ilde eğitim gören öğrencilere Amasya elması göndererek, destek olduklarını söyleyen Başkan Sarı açıklamasında şunları kaydetti; “Pandemi sürecinde uzun zamandır evlerinde kalan ve eğitim-öğretime yeni başlayan çocuklarımıza Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk beyin ilk teneffüsün 40 dakika olacağı sözünün ardından bizde şehrimizin simgesi olan Amasya elmalarımız ile onların yanında olduk. İnşallah bu zor günleri birlikte ve beraber aşacağız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız. Bu vesile ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Öğretmen ve Öğrencilerimiz başta olmak üzere; tüm eğitim camiamıza başarılı bir ders yılı diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA