SON DAKİKA

Merzifon Gazetesi
Kurukafa

Amasya Belediye Gazetesinin 9. Sayısı çıktı.

Amasya Belediye Gazetesinin 9. Sayısı çıktı.
Bu haber 30 Ekim 2020 - 12:25 'de eklendi ve 143 views kez görüntülendi.

Hayata geçirilen projelerin ve çalışmaların aşamalarının yer aldığı gazete hemşehrilerimize dağıtılmaya başladı.Göreve geldiği günden bu yana “Benim Sözüm Senettir” diyen ve verdiği sözleri bir bir yerine getiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları sosyal medya hesaplarından Amasyalılara duyurduğu gibi, belediye bünyesinde düzenli olarak her ay çıkartılan gazete ile de belediyenin tüm birimlerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde hemşehrilerine aktarıp, belediyeyi daha doğru tanımalarını sağlıyor.
‘BİZLERİ DAHA DOĞRU TANIMALARINI SAĞLIYORUZ’
Yapılan her çalışmanın Amasyalılar için olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları kaydetti; “100 yıla 100 proje ile çıktığımız yolda bir çok projemizi hayata geçirdik. Bu çalışmalarımızı da gerek sosyal medya üzerinden, gerekse belediyemiz bünyesinde her ay düzenli olarak çıkardığımız gazetemiz ile hemşehrilerimizin bizleri daha doğru tanımalarını sağlıyoruz. Yazılı ve görsel olarak her alanda tanıtımlarımıza bundan sonraki süreçte devam ederek, belediyenin tüm birimlerinin çalışmalarını detaylı bir şekilde hemşehrilerimize aktarmayı sürdüreceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA